Ползите от използването на качествена козметика - e-refan.bg
 
Консултация
Refan
x

Ползите от използването на качествена козметика

КАЧЕСТВО – към това се стремят всички. Да използваш качествена козметика, е като да носиш качествени обувки – с времето разбираш, че си е струвало.

Въпреки достъпните цени, качеството на козметичните продукти на РЕФАН няма да ви разочарова. Да вземем например парфюмите, които Рефан произвежда. По качество, трайност и наситеност на аромата не отстъпват на световните марки с една огромна разлика – до пет пъти по-евтини са!

Качествена козметика не винаги означава скъпа козметика – доста често вие плащате не за съдържанието, което ще ползвате, а за авангардна опаковка, която така или иначе изхвърляте, но тя е калкулирана в цента. Но по-важното е, че качествената козметика носи желания ефект, а наистина качествената козметика в определени случаи запазва този ефект дори и след прекратяване на използването на козметиката. Времето, за което дадена козметика има ефект, не е гарант за нейното качество. Продуктите с натурални съставки имат по-бавен ефект, но той е много по-дълготраен, тъй като там целта е да помогне на организма сам да реши проблема с лека козметична помощ, докато козметика, която гарантира бърз ефект, според нас не може да се нарече качествена – тя просто маскира даден проблем, а не го решава, друг е моментът, че в много от случаите се използва тежка химия, която в дългосрочен план има повече вреди, отколкото ползи. 

Разгледайте всички продукти, които в e-refan предлагаме! 

абонамент
“Регистрирай се, за да получаваш специални оферти и информация за нови продукти и промоции.”
© 2017 Всики права запазени.
Дизайн и разработка TaraSoft