Слънцезащитни лосиони Рефан – добрият избор! - e-refan.bg
Натурална козметика
БЕЗПЛАТНА Доставка при
поръчка над 30 лв.
*до офис на Спиди
100% качество
100% български продукт

Слънцезащитни лосиони Рефан – добрият избор!

Лятото е в разгара си, а кожата ни повече от всякога се нуждае от сигурна защита. Имаме нужда от слънцезащитни лосиони, които да се погрижат както за кожата на лицето ни, така и за тази на тялото. Тук на помощ идват сериите козметични продукти на Рефан – SUN CARE PERFECTION, които са предназначени за защита срещу вредните UVA и UVB лъчи.  Разработената продуктова гама осигурява добра грижа и надеждна защита за кожата, продуктите са високоефективни и приятни на мирис и нежни на допир.

В серията продукти на Рефан ще намерите лосион за тяло SPF50 с аромат на роза или плодов аромат. Освен защитен фактор 50, предлагаме на твоето внимание и лосион за тяло със защитен фактор 30 (SPF 30).

SPF е факторът за предпазване от слънчево изгаряне, колкото по-висок е факторът, толкова по-дълго време може да стоите изложени на слънце без да застрашите кожата си от изгаряне, отколкото ако не използвате абсолютно никаква защита.

Всеки един от лосионите за тяло е надежден и допълнително защитава кожата, съдържат витамин Е, освен че защитават, те осигуряват равномерен и дълготраен тен без никакви слънчеви изгаряния. Не оставят бели следи и не омазняват кожата.

За постигането на максимална защита на кожата, препоръчваме нанасяне на лосиона 15-30 минути преди излагането на слънце. След това е желателно да го нанесете отново. Любопитен факт е, че слънчевите лъчи се отразяват от някои повърхности като пясък и вода, което увеличава и силата на слънчевата радиация и необходимостта от висок слънцезащитен фактор.

Препоръчваме козметика за лице като сме разработили три специални лосиона за лице, с аромат на роза и защитен фактор 50, както и с нежен плодов аромат. Другият вариант е лосион за лице SPF30, с плодов аромат.

Тези лосиони са подходящи за всеки тип кожа, освен високата защита, те възвръщат баланса при раздразнена и чувствителна кожа. Леката им текстура подпомага овлажняването, успокоява кожата и я предпазва от фотостареене, без да оставя никакъв мазен филм. Всеки крем съдържа високомолекулна хиалуронова киселина за оптимална хидратация и спомага а правилното функциониране на всички структури в кожата.

Продуктите на Рефан не съдържат парабени.  Лосионите са водоустойчиви, но е препоръчително да се нанасят повторно на всеки два часа, защото слънцезащитния лосион може да се итрие от контакта с вода, пясък, кърпи и пот. Двойна доза е желателно да се нанася на гърба, коема и всеки крак.

Избери твоят слънцезащитен лосион и се наслади на слънцето, без да излагаш кожата си на риск и да се притесняваш от вредните замърсени слънчеви лъчи и неприятните изгаряния. Довери се на българските козметични продукти, довери се на Рефан.

 

абонамент
“Регистрирай се, за да получаваш специални оферти и информация за нови продукти и промоции.”
© 2017 Всики права запазени.
Дизайн и разработка TaraSoft