Соли за вана – ползи и правилна употреба - e-refan.bg
Натурална козметика
БЕЗПЛАТНА Доставка при
поръчка над 30 лв.
*до офис на Спиди
100% качество
100% български продукт

Соли за вана – ползи и правилна употреба

От години насам експерти откриват полезните качества на солите за вана и подобряват техния състав.  Тези соли спомагат за възстановяването на тонуса на кожата, отварят порите, почистват в дълбочина, изчизват мръсотията, потта и токсините.  Те са силно препоръчителни, защото спомагат за подобряването на устойчивостта на кожата към алергичните фактори, като я успокояват при ухапване от насекоми, също така отстраняват леки пъпчици по кожата и са способни дори да отстранят мазоли.

За нуждите на всеки тип кожа експертите от Рефан разработиха различни серии соли за вана. Сред българските козметични продукти от висок клас ще намерите соли за вана с портокал, лавандула, с маракуя, с бъз, с роза и дори такива с пъпеш и кайсия.

Солите за вана с аромат на портокал са уникален природен продукт, който се състои от минерали и микроелементи, които са получени от Мъртво море и са обогатени с етерично масло от портокал.

Солите за вана с лавандула се препоръчват при вани за крака и особено при уморени крака. Етеричното масло от лавандула успокоява кожата и гали нежно сетивата.

Солите за вана с бъз подобряват кръвообращението и тонуса на кожата, микроелементите подпомагат регенерацията, а кожата става гладка на допир.

Всеки един от продуктите ни спомага за възстановяване след стрес и зарежда със сили и енергия. Ароматните масла в солите за вана засилват кръвообращението, успокояват дишането и увеличават дълбочината на вдишване, те са изключително полезни в сезона на настинките.

Препоръчителната употреба е да се разтворят във вана с гореща вода – минимум 39 градуса, като престоят не трябва да бъде повече от 20-тина минути. Също така солите за вана трябва да се държат далеч от деца и да не се излагат на пряка слънчена светлина. Една опаковка е предназначена за 4-5 вани.  Преоткрийте чудото на терапията със соли за вана и ще се чувствате като истинска съвременна Клеопатра след всяка баня.

абонамент
“Регистрирай се, за да получаваш специални оферти и информация за нови продукти и промоции.”
© 2017 Всики права запазени.
Дизайн и разработка TaraSoft