Ароматни свещи и тяхното приложение - e-refan.bg
Натурална козметика
БЕЗПЛАТНА Доставка при
поръчка над 30 лв.
*до офис на Спиди
100% качество
100% български продукт

Ароматни свещи и тяхното приложение

Рефан разработи специална формула, по която изработва ароматни свещи със завладяващи и дълготрайни аромати.  Всяка една е изработена от висококачествен парафин, уникални парфюмни композиции и багрила. Така са създадени, че фитилът им е разположен точно в центъра на всяка свещ. Тези прекрасви свещи не димят, не капят и ароматизират помещението, дори когато не са запалени.

Ароматните свещи навлизат все повече в нашето ежедневие и намират широка употреба. Те се използват за украса, за акцент към романтична вечер или просто за релакс.

Всяка свещ изгаря изгаря различно, като през това време, в което гори, целият дом ухае приятно. В каталога на Рефан може да намерите ароматни свещи с ухание на роза, ябълка и канела, нарцис, кокос и лешник, кедър и гардения.  Също така могат да се намерят свежи миксове, които да ви пренесат в един уникално различен свят. Потопете се в разнообразие от аромати и поглезете сетивата си с ароматни свещи Рефан.

Освен със завладяващите си аромати, свещите са интересни и заради цветното разнообразие в което се предлагат спрямо аромата. За влюбените се предлагат и нежни ароматни свещи, които потапят в романтична атмосфера. Това е още един начин да кажеш на любимия човек „Обичам те“ по един незабравим начин.  

Добре е ароматните свещи на Рефан да се държат далече от деца, както и да не се излагат на пряка слънчева светлина. Също така е желателно да горят не повече от три часа, след което да се изгасят поне за 30тина минути, като след това могат да се запалят отново.

абонамент
“Регистрирай се, за да получаваш специални оферти и информация за нови продукти и промоции.”
© 2017 Всики права запазени.
Дизайн и разработка TaraSoft