Какви са ползите от измиващия гел за лице? - e-refan.bg
Натурална козметика
БЕЗПЛАТНА Доставка при
поръчка над 30 лв.
*до офис на Спиди
100% качество
100% български продукт

Какви са ползите от измиващия гел за лице?

Лицето заслужава обстойна грижа, кожата там е фина и има нужда от специални грижи, защото ежедневно я излагаме на различни влияния и замърсявания. Именно тук на помощ идва и измиващият гел за лице. Той почиства кожата ефективно и нежно.

Измиващите гелове за лице на Рефан са обичан продукт, защото почистват в дълбочина, предотвратяват несъвършенствата по кожата. Също така намаляват излишния себум по кожата и запазват хидратантния й баланс. 

Почиствайте кожата с измиващ гел за лице два пъти дневно – сутрин и вечер. Ще забележите видими резултати още след първата седмица на употреба. Кожата ще придобие по-млад и стегнат вид, ще изравни и тена. За по-ефикасни резултати се нанася върху чиста и суха кожа, подходящ е за употреба около очите.

Измиващ гел за лице Snail & Rose Perfection съдържа екстракт от охлюви, полимлечна киселина и органична розова вода.  Полимлечната киселина още позната като (PLA) е натурално вещество, което се получава чрез ферментация на ензими от полизахариди. Тя грижовно почиства и ексфолира порите в дълбочина. Ролята на екстрата от охлюви е да стимулира клетъчните функции и да регенирара кожата, а органичната розова вода я успокоява и хидратира.

абонамент
“Регистрирай се, за да получаваш специални оферти и информация за нови продукти и промоции.”
© 2017 Всики права запазени.
Дизайн и разработка TaraSoft