За Рефан - e-refan.bg
Натурална козметика
БЕЗПЛАТНА Доставка при
поръчка над 30 лв.
*до офис на Спиди
100% качество
100% български продукт
За Рефан

Фирма “РЕФАН” България ООД,  е създадена през 1991 г. като фамилна фирма, занимаваща се предимно с търговия на вносна парфюмерия и козметика. Впоследствие се развива и разраства, като изгражда постепенно свои собствени технологични развойни звена и оформя производството на парфюмерия, козметика, продукти за баня и натурални бутикови сапуни.
През последните години фирмата утвърждава на българския и на международния пазар собствена търговска марка “РЕФАН”, под чието име предлага продукцията си в България, Европа, Африка, Близкия и Далечния изток.
Производствена политика на фирмата:
- Фирмата задоволява потребностите на клиентите си чрез едно голямо разнообразие от продукти, богати на природни формули: козметични серии с натурални съставки и с комбинации от етерични масла натурални ръчно – изработени ароматерапевтични глицеринови сапуни, ароматерапевтични бутикови свещи, ароматерапевтични соли за вана с етерични масла и минерали и микроелементи от Мъртво море, масла за вана и масаж. И естествено огромно разнообразие от парфюмни аромати, предлагани под формата на различни парфюмни продукти: дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води.
- Продуктите на „Рефан” се базират на високо-качествени натурални съставки, доставени от световно-известни производители;
- Фирмата притежава система за контрол на качеството ISO9001:94, сертифицирана от немската фирма TUV през ноември 2001 г., а от края на 2003 и актуализацията й съгласно новия стандарт ISO9001:2000.

Фирмата гарантира:
• висока степен на иновативност в технологичното оборудване, суровините и материалите за производство;
• съвременни разработки на световни лаборатории по парфюмерия и козметика;
• рецептури, разработени съгласно изискванията на европейските директиви и законодателство на съответния вид продукт;
• използването на съвременна техника и машини;
• контрол на качеството на продукцията по време на целия производствен цикъл

Фирмата се стреми към висока степен на иновативност не само в технологичното оборудване, а и по отношение на суровините и материалите за производство, като използва съвременните разработки на световните лаборатории по парфюмерия и козметика.

абонамент
“Регистрирай се, за да получаваш специални оферти и информация за нови продукти и промоции.”
© 2017 Всики права запазени.
Дизайн и разработка TaraSoft